4

comunicat despre o stare a … natiunii

18 septembrie 2009
fumez. din nou. nu atat cat fumam inainte, dar ca sa renunt definitiv probabil ar trebui sa umblu doar in cercuri de nefumatori. nu se poate. n-am gasit ratiunea gestului. nici n-am cautat-o prea tare, ce-i drept. sau poate nu e suficienta vointa. si-asta va trebui dresata. cu timpul.
 
vorbesc din nou cu oamenii. le raspund la telefon. de ce n-oi mai fi facut-o? aveam alte prioritati in viata. false. prioritatea sunt eu. si de aia incerc sa-mi reiau viata de unde o lasasem in urma cu exact un an si 7 luni si sa construiesc altceva de acolo. fac o sumedenie de chestii pe care nu le-am mai facut demult sau deloc pana acum, incerc sa-mi schimb iarasi prioritatile si optica acolo unde este cazul. e un soi de reinventare, desi termenul e prea pretentios,  completata de faptul ca (giiiiizas, as fi zis acum ceva vreme) port roz si ma machiez cu galben si mov.
 
am multe cunostinte, dar putini prieteni. si mai putini ‘ tru ‘ ones, dar n-am sa mai incerc sa aflu de ce. de aia. asa-s oamenii si, dupa cum spuneam, hai sa nu ne mintim, orice relatie, fie si de prietenie, este, pana la urma, o relatie de interes, unde termenul ‘interes’ are un sens extrem de larg.
 
tot asa, am constatat si ca unele chestii trebuie sa ramana asa cum sunt sau sa le fac in continuare asa cum le faceam pentru ca altfel ar fi degradant/jenant.
 
si, spre deosebire de posturile anterioare pe tema asta cand ma multumeam sa enumar toate cate le-as face, acum chiar le fac. si constat rezultatele. caci schimbarile se vad.
 
hai ca sunt un mix bun! :)   are chef cineva sa ma incerce? =))
5

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X