4

warsaw – prima tentativa

21 octombrie 2009
proaspat intoarsa de la sibiel unde mi-am mobilizat ultimele resurse de sociabilitate pentru a ‘da bine’ la un team-building (dar, by the way, am invatat cateva chestii tricky despre comunicare – veeeeery useful), ma gandeam la cele 2 zile de delegatie la varsovia ca la o prelungire a unei mini-vacante. ma bucuram chiar ca reusesc sa ma rup cateva zile consecutiv de oras, de aceleasi povesti repetate in tonalitati diferite, de mine. dadusem chiar si termene pentru decizii si ma bucuram ca fiecare vom avea cateva zile sa ne gandim la … continuari sau renuntari si consecinte.
 
doar ca lucrurile nu aveau sa se petreaca asa in dimineata asta la 05:30 cand, incetosata de somn, imi taram bagajele spre check-in si ma pravaleam peste biroul unei fiinte, aveam sa aflu, imposibile.
 
eram 5 ppl delegati in calatoria asta, dar vai, am aflat uluiti, compania aeriana, si zau nu era low cost, ba chiar deloc, a facut overbooking , iar in cursa de frata, scuze, avionul nostru, nu mai erau decat 2 locuri disponibile.
 
ok, dar check-in-ul abia s-a deschis, cand au trecut ceilalti imbarcabili pe aici? nu este problema dvs. pai ba tocmai, este …
 
la coada, in spatele meu, alti nefericiti. colegii mei, jumatate lipsa la apel. am cucerit cu greu biroul domnisoarei punand 1001 intrebari aparent inutile, desi mi s-a explicat ca, vezi doamne, mai asteapta si altii (la ce? sa afle ca nu mai sunt locuri?) si am asteptat reunirea grupului si decizia: cine pleaca in polonia. si cum intalnirea boardului era mai importanta decat analiza de business, iata-ma-s aici, scriind pe blog din caldura biroului, dupa nu stiu cata vreme de pauza, convinsa ca istorioara asta n-o va crede nimeni. ghinion!
5

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X